En STÆRK medspiller. . . .

Lars M. Nilsson ApS er et velkendt håndværksfirma i nordsjælland med en solid faglig ballast samt en god forståelse for samarbejdets værdi..
I dag efterspørges hovedentrepriser, og her vil vi gerne vise os som en stærk medspiller, når kravet er kvalitet og byggeri til tiden.
Vi er parate til at løse stort set enhver bygge eller reparationsopgave.

Hvorfor samarbejde ? Vi er etableret, og udviklet, i takt med den ændrede udbudsform. I dag efterspørges hovedentrepriser, og her vil vi gerne vise os som en stærk medspiller, når kravet er kvalitet og byggeri til tiden.

Lokal erfaring Vi har et indgående lokalkendskab og har ved flere lejligheder markeret sig i lokalområdet, eksempelvis med det vellykkede Helsingør Erhvervspark.

Eksternt samarbejde Vi har et velfungerende samarbejde med såvel arkitekt som ingeniør.

Målsætning Et af vores erklærede mål er nemlig at markere sig med god styring, solidt samarbejde og kvalitet for pengene.

Kvalitet til den aftalte pris Kontakt os for en faglig vurdering samt et uforbindende tilbud

– enhver bygge eller reparationsopgave er velkommen.

8de70c1478
layer-19
layer-17
layer-18
Vi leverer altid et solidt og veludført stykke håndværk, og stræber altid efter at kombinere håndværkets solide tradition med nutidens udvikling og muligheder.

Dermed opnår vi fuld tilfredshed, først og fremmest for vore kunder, men også for os selv og vores professionelle stolthed.